kostia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2009 Nie mam pojęcia gdzie dać reportaże, i i czy kogoś zainteresują ... ale może na początek wizyta w Singapurze. Ocenarium jest na wyspie, na która dojeżdza sie kolejka linową, wagoniki maja szklane dno ( 2 x 15 mm żywica), co w zasadzie już wyczerpuje pakiet ekscytacji na jeden dzień. Wyspa to atrakcje na kilka dni, delfinarium jakieś motyle, węże diabeł wie co jeszcze. Przed wejściem zachwyciłem się boa albinosem, wiec za moment wygladałem jak idiota i byłem lżejszy o pare monet. Miłe miejsce. Koniki australijskie na żywo... BOZE TU MOJ....albo ekspozycja jaj rekina... jedynym minusem była dzieciarnia, azjatycja odmiana narybku wydziera mordę na potegę, wyszedłem ogłuszony.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2009 Cześć. Wydaje mi się, że wystarczy zamieszczać reportaże w tym temacie. Nie będzie bałaganu, wszystko będzie zgromadzone w jednym miejscu. Zdjęcia fajne Podróże to moje marzenie, masz dużo szczęścia mogąc odwiedzać dalekie strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2009 Ładne fotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
78yanke 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2009 Super. Proszę o więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2009 Tylko pozazdrościć takich wycieczek. Arapaimy po prostu przepiękne!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geralt 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2009 jedynym minusem była dzieciarnia, azjatycja odmiana narybku wydziera mordę na potegę, wyszedłem ogłuszony.. Byłem w takim podobnym świecie oceanu w Irlandii. I po nasłuchaniu się tamtejszych "bachorów" zmieniłem stosunek do własnych - polskich. Do tego czasu wydawało mi się, że to nasze dzieciaki są rozdarte. Tak więc Kostia to jest urok takich miejsc. No, a same zdjęcia super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2009 Super fotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach