thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Marzec 2007 Jak w temacie 2 twory ktore nie do konca tak mialy wygladac :-D niestety stan uniesienia duchowego (nie mowie tu o modlitwie) :-D kazal mi to inaczej zrobic ale nie jest zle cos z tego bedzie pierwszy to kawalek reaktora drugi twor mial byc w zamierzeniu filtrem fluidalnym i tak tez bedzie tyle ze mial troszke inaczej dzialac ale moze tak bedzie lepiej :-D nie krytykowac calosc jeszcze nie skonczona po niedzieli testy :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Marzec 2007 kto zgadnie co jest wklejone miedzy ssanie pompki a filterek ma 30% znizki na wyrob :mrgreen: filtr bedzie zasypany rowaphos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Marzec 2007 Nie mam bladego pojęcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yareq 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Marzec 2007 wygląda jakby to był element z butelki dla niemowląt jeżeli dobrze rozumiem pytanie :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Marzec 2007 Chyba z flaszki 40%, a nie dla niemowlat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2007 fajny patenciak Ale popatrz pompke mozna dac do srodka tak jak w mixerkach ktore robiles ostatnio , wycisnac lejek i po problemie pozdr.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2007 hehehe jaro37 zaraz poznac fachowca :mrgreen: tak to korek z flaszki 40% :mrgreen: tzw. łódka bols :mrgreen: idealny zawor jednokierunkowy jesli bym go nie zalozyl po wylaczeniu pradu cala zawartosc filtra z rowa cofnela by sie do sumpa a tak stoi idealnie w filtrze :mrgreen: zero ubytku wody po wlaczeniu startuje i filtruje dalej yareq u nas niemowlat sie tego nie daje :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2007 Ale ja tez mam zniżke ? :-D Odgadłem jako pierwszy :-P A sprzęcik naprawde fajny, tylko tak dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yareq 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2007 Sprzęcik pierwsza klasa, jak zwykle zresztą, mucha nie siada mistrzu. Ale nasłodziłem he he Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Marzec 2007 Ano strasznie slodko sie zrobilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wbies 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2007 Patrząc na sprzęty tscskiby nie da się nie słodzić :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Kwiecień 2007 hehehe koniec z tym slodzeniem :-D jedno skonczone niestety nie mam jak sprawdzic jutro sprobuje wykombinowac jakis zbiornik i podlaczyc reaktorek czeka za jednym elementem mam nadzieje ze jutro bede mial i go poskladam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach