Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Grudzień 2010 a mozesz innym podac gdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregorowicz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Grudzień 2010 http://allegro.pl/fauna-marin-ultra-algeax-250ml-ssp-1106-i1376570773.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cris6 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2010 zapodałem sobie ten środek na allu teraz czekam na dostawę i zobaczymy co z tego wyjdzie o efektach z wami się podzielę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piona 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2010 zostosowałem go 4 -krotnie i moja pseudogorgonia już jest wolna od tego syfu..Zastosowałem ten srodek po konsultacji z kolegą Tomaszem z Czestochowy.Z racji że zaczeły mi sie panoszyć na sps nie mogłem dalej czekać ,tylko szybko trza było działeć .Przy okazji chciałbym podziekować koledze Grzegorzowi Hotkowskiemu(Emimors) za szybką wysyłke tego specyfiku:good2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2010 wlaśnie nabyłem lek po zgaszeniu światła zaczne stosować zobaczymy co bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2010 u mnie dino rzadzi po karmieniu karma w granulkach dla ryb. 3 dni wystarczy i kubek gnoju na dnie lezy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarex66 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2010 Właśnie jestem po kuracji tego Algea-x. Dziś ostatnia dawka według instrukcji. W moim przypadku średnio zadziałał. Kolejny miesiąc stracony. No ale jak cierpliwość to cierpliwość. Teraz zastosuje cos innego aby po miesiącu tez sie przekonać pewnie że nie zadziałał. Ale mój przypadek jak każdy inny, jest indywidualny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2010 no ja zamiezam sciagac świnstwo i dodawac lek musi się udać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piona 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2010 Szkoda że nie wszedzie to działa...hm .zastosowałem ten srodek pierwszy raz 23 -grudnia,czyli 3- krotnie..i chetnie bym to przerwał gdyż nie widze już tego syfu..ale dojade do konca kuracji.Nadmienie ze te (włochy) tak je nazwe miałem nawet na pompach ,a na dzien dzisiejszy nawet tam już tego badziewia nie widać .Ale co wypadek ,do przypadek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarex66 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2010 (edytowane) Ja już jestem tak zdesperowany moją akwarystyką przez ostatnie pół roku, że ino patrzeć jak przejdę na FO i będę się uśmiechał do moich ustników cenrtopyge oraz pomacanthusów. I w końcu będę wyjeżdżał z żoną czy kochanką na weekendy a nie ciągle stres w domu o parametry, tkanke korali czy inne badziewie. Edytowane 27 Grudzień 2010 przez jarex66 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piona 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2010 Spokojnie ,spokojnie ....jak cos mi nie wychodzi w akwa ,to mój dom ,dostaje (bambardiere) nawet córka ! tak ,za nic ! trzeba rozwiązać twój problem ,i nie ma bata aby tak sie nie stało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2010 a jak się ma ten preparat do chemicleenu, bo jestem własnie przed kuracją i się zastanawiam czy oby nie zmienic specyfiku.... skoro tki skuteczny.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piona 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2010 Ten kolego jest na dinoflaglesy:thumbsup: a tamten na cyjano.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarex66 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2010 Algea-x jest na dino a chemiclean na cjano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2010 ha,! no to niezle... a czym się różnią diano od ciao?. na piasku mam w jednym rogu ciemno brązowy meszek z bąbelkami to "cjano"? a na skałach bordowy kożuszek to "diano"? dobrze ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piona 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2010 z gruba mozna tak to sklasyfikować.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2010 a nie odwrotnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondor 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2010 a co za rożnica >> 90% ludzi posiadajacych akwarium morskie nie potrafi odróznić l. wurdemanni od l.boggessi więc jakie ma dla nich znaczenie czy to dino czy cyano, cyjano, cjano, ciao... wszystko jedno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach