Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2009 Mam ostanio problem z valonią walcze jak moge ale nadal rośnie przeczytałem ze oprocz borsuka, chetnie zjadają je kraby mitrax. Czy ktos nie wie gdzie takie maja na stanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2009 Acropora w W-wie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2009 erybka Zabrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
troterek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2009 erybka wa-wa z tego co pamiętam to widziałem je tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2009 Dany, jak już kupisz daj znać czy działa. Żeby nie było, nadal jestem Twoim zażartym wrogiem Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2009 Aquahurt w Pile, u mnie na spolke z Salariasem i Zebrasoma veliferum sie sprawdzil, valonia w odwrocie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2009 Dzieki chlopaki za pomoc jak nie kupie w wawie to Zabrze. Seb Kupiłem borsuka mimo zbyt mocnego przerybienia, ale we wtorek jade do Zabrza jak maja to kupuje kilka sztuk coby Valonie wypier...c. Walcze ale mam jezowca i ten su***syn przenosi wiec sie i mnozy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2009 U mnie para Mithraxów pomogła. Wykończyły valonie praktycznie do zera, zostało trochę tam gdzie nie mogły dojść. Ale chyba je gdzieś wcięło, bo ostatnio znów zaczyna ten syf narastać. A kraby widziałem od wpuszczenia ze trzy razy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2009 Snocho Jaki masz duży zbiornik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2009 180l musze cos jeszcze wpisacd, zeby post mial wiecej niz 10 znakow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach