lysy2311 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2009 To dla wszystkich moj a240 moze teraz niedostane tak po glowie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2009 No możesz dostać, za ten GIPS i wykończenie korali Trochę mała foteczka, ale zapowiada się bardzo sympatycznie Skoro miałeś już akwa 240L to czemu po katastrofie nie odpaliłeś tego na nowo, tylko malucha 80L ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2009 Masz idola?! Jak sie sprawuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysy2311 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2009 Zalamalem sie finansowo . Wszystko co przezylo sprzedalem i po 3 miesiacach zaczołem od nowa w 80 l . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysy2311 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2009 A jak widze jestes tu jednym z wazniejszych ludzi dlatego jak to nieproblem prosze cie o dobre rady i pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2009 Zalamalem sie finansowo . Wszystko co przezylo sprzedalem i po 3 miesiacach zaczołem od nowa w 80 l . Ale na zdjeciu jest idol?! Czy to stare zdjęcie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysy2311 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2009 No niestety ale on byl w akwarium które padło w jedna noc . Bardzo mi przykro . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2009 A rozumiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach