nowy_zarażony 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2009 Wszystko juz wiem:) Forma z teflonu do wtryskiwarki to koszt prawie 2k pojedynczy odlew 200zl Takze cena za sam stozek 400zl, nie jest wiec wygorowana. Stozek bedzie odlany caly, potem przyciety na wymiar jw. Szukam wiec chetnych na same stozki. Prosze o info na PW. Bede tez robil gotowe odpieniacze, ale to za jakis czas:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Październik 2009 Jaka pompe planujesz podpiąc do tego stożka ? pytam bo moje zdanie podobne jest do wypowiedzi Miki'ego Jesli ma to byc pompa Ati na wirniku typy mesh srednica 100mm IMO bedzie za duza no chyba że bedzie w pompie sztywny wirnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy_zarażony 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Październik 2009 @thcskiba w swoim planuje psk2500 z igielka. Teraz w BM200 mam mesh i juz mam dosc zapychania sie i szybkiego spadku wydajnosci. W orginalnym ATB 840 tez jest zastosowana taka pompa. Bede wdzieczny za rady Skiba:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB. 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Październik 2009 Witam Jestem zainteresowany , lecz interesował by mnie stożek, który u góry ma średnicę 8cm. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Październik 2009 Jak cena jeszcze trochę spadnie { będzie więcej chętnych} to piszę się na jeden stożek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy_zarażony 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Październik 2009 @JerzyB to bedzie pelny stozek, takze mozesz dociac nawet do 2cm:) @R.I.P zobaczymy jak to bedzie. Narazie przy takiej ilosci z wyliczen wyszlo mi tyle:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Październik 2009 WitamJestem zainteresowany , lecz interesował by mnie stożek, który u góry ma średnicę 8cm. Pozdrawiam No właśnie mnie też interesuje 8 a nawet 7,6cm - lepiej góry nie przycinać wcale będzie bardziej uniwersalny ,każdy sam przytnie jak mu będzsie trzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach