Cornugon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Październik 2009 Witam Byłbym wdzięczny za kontakt/opinię użytkownika odpieniacza DELTEC MC500. Dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
USA71 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Październik 2009 Jakby co to ja używam MCE 600 i znam kogos kto bedzie prawdopodobnie sprzedawał swojego MC500 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Październik 2009 w tym roku zmienili pompę na mocniejszą wiec warto poszukać nowszego modelu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gonzo6 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2014 Dzisiaj odebrałem nowy mc 500 ze sklepu, powiesiłem w środku akwa jak należy. Niestety w pokoju nie da sie przebywac podczas pracy odpieniacza. Koszmar , mam nadzieję, że z czasem bedzie ciszej. Jak na dzień dzisiejszy to morskie dostaje tęgie baty w stosunku do słodkowodnego w którym dwa kubełki i dwa wewnetrzne nie były słyszalne kompletnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazi1974 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2014 Dzisiaj odebrałem nowy mc 500 ze sklepu, powiesiłem w środku akwa jak należy. Niestety w pokoju nie da sie przebywac podczas pracy odpieniacza. Koszmar , mam nadzieję, że z czasem bedzie ciszej. Jak na dzień dzisiejszy to morskie dostaje tęgie baty w stosunku do słodkowodnego w którym dwa kubełki i dwa wewnetrzne nie były słyszalne kompletnie. Ja tak miałem z mc600,problem polega na tym ,że obudowa pompy dotyka ścianki bocznej odpieniacza ,ja miedzy obudowę a pompę włożyłem kawałek gąbki która to wytłumia i jest cicho że można spokojnie spać w pokoju. Spróbuj powinno pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gonzo6 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2014 Dzięki za radę , jutro za dnia przyjże mu się dokładnie. To moje poczatki z morskim i pewnie jeszcze wiele rzeczy mnie zaskoczy . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gonzo6 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2014 Dzisiaj do pompy po bokach przykleiłem krążki filcu takie jak do nóg krzeseł się przykleja i problem chałasu przestał istnieć . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach