Skocz do zawartości
kostia

Ranking polskich zbiornikow rafowych

Rekomendowane odpowiedzi

od dawna chodzi mi po glowie pomysł na zestawienie polskich zbiornikow morskich - rafowych, po umieszceniu ustandartyzowanego opisu i zdjęć można by oceniać zbiorniki na dwa sposoby: opinia ekspertów (może dałby sie namówić Lukasz Andrwiu i Krzysiek Tryc), oraz głosowanie oglądających.

Jeśłi można by to zrobić w ramach forum to byłoby super, jesłi nie to do tegoi projketu oferuje domene www.koralowce.pl oraz bezpłatne utrzymanie na serwerze.

Myślałem żeby dać również dział Salon Odrzuconych, gdzie byłyby niezrealizowane koncepcje.

Może znalazłbym sponsorów żeby zrobić potem ksiażkę Najpieknijesze Polskie Akwaria , propnując ten sam pomysł "badylarzom" ?

Przepraszam jeśli kiedyś ten wątek sie pojawił. Jesłi ktos społecznie napisałby jakiś soft to ja daje domene i utrzymanie na serwerze ( a

może wystarczy wykorzystać Picase lub co innego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł dość ciekawy. Technicznie rzecz biorąc, da się to zrobić nawet w ramach forum, jakiś nowy dział z odpowiednimi tematami zakładanymi wg jakiegoś szablonu, ew. coś mogę pod ten projekt wymodzić na stronie głównej.

Problem jest tylko jeden, kto miałby się tym wszystkim zająć, tj. czymś na kształt wywiadu z właścicielem danego zbiornika, redagowaniem opisów, obrabianiem zdjęć, itd....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi