thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Wrzesień 2009 Jak w temacie pare fotek pompy Tritron firmy Schunk z regulowana wydajnoscia Pompa z silnikiem DC Firma Schunk jest producentem elektronicznych silnikow samochodowych Kiedys producent tej pompy wspolpracowal z Royalem ale na obecna chwile nie sa juz z soba powiazani Pompa wg producenta ma 21000 l/h i wysokosc podnoszenia do 9,5m Niestety pompa tylko dla wybrancow ze wzgledu na cene Jak sie bedzie sprawowac i czy jest taka rewelacyjna napisze po jakims czasie uzytkowania Niedlugo ukaze sie mniejszy model Tritron 215 Eco ktora bedzie miala 16000 l/h Bedzie takze dostepna w wersji do odpieniaczy o regulowanym zasysaniu powietrza do 3500 l/h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Wrzesień 2009 Do pompy dostepne tez sa "symulatory" z roznymi trybami pracy Filmik z pracy takich pomp I pare fotek sterownika oraz mniejszej wersji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Wrzesień 2009 Jak bedą wyglądały ceny tych pomp??????????????// Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Wrzesień 2009 Ale jaja;-) rzeczywiście korpusy dokładnie takie same jak w Royalu w tych pompach, zresztą te sterowniki fali i wydajności dokładnie takie same tylko napisy na obudowach inne. Właśnie jaka cena będzie ? czy jako alternatywa np. do cyrkulacji tunze da się to jakoś ugryźć ? Bawiłem się pompą Royala z tym sterownikiem wydajności i symulatorem fal, ale musiałem oddać ją Łukaszowi super fajna sprawa mocarna jest ta pompa. Mam też polską instrukcję falownika przetłumaczyłem sobie w biurze tłumaczeń jak ktoś chce to mogę dać kopię. Tak, to jest dokładnie to samo co Royal. Czekamy na ceny;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Wrzesień 2009 Jaro cena na nia to 1500 euro cena na mniejszy model jeszcze jest nieznana Usmiechne sie do ciebie po kopie jesli nie bedzie problemu ja czekam na mniejszy model i spinam go z falwnikiem 8 way Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach