troterek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Wrzesień 2009 Mam pytanie macie poubezpieczane mieszkania w przypadku zalania sąsiada gdyby (tfu tfu) pękło akwarium, jak tak to gdzie i ile płacicie za to pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Apofis 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Wrzesień 2009 przezorny zawsze ubezpieczony ( PZU OC)!! Ja mieszkam na 7 piętrze więc to był mus:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2009 Ja mam ogólnie ubezpieczony dom : od zalania, pożaru itp. Rocznie około 250zł, więc myślę za mieszkanie to będzie kwota około 80-100zł. Ja ubezoeczam w Warcie, ale stawki są wszędzie podobne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2009 ja mam PZU OC i juz wyplacalem :dance3: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdrianPotocki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2009 Ja mam w hestii, 350 na rok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozim 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2009 Jakoś jestem skrzywiony na tym punkcie więc mam wszystko ubezpieczone. Ubezpieczenie o którym mówisz to majątkowe OC twojego mieszkania. Wybierasz sobie trzy, cztery sprawdzone firmy ubezpieczeniowe. Podajesz brokerowi sumę na jaką chcesz ubezpieczyć się od zalania, porównujesz ceny, wybierasz najlepszego (najtańszego) nieraz są promocje i podpisujesz polisę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
troterek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2009 dzieki za odpowiedz, musze wykupic ubezpieczenie jak najszybciej bo czas leci a moja druga polowka codziennie mnie meczy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2009 To powiem ci jeszcze tak, po wygasnieciu umowy jakies 3 tyg ociagalem sie z jej przedluzeniem (przecież rok było OK ). Jak przez caly rok byl spokój to wlasnie 2 tyg po wygasnieciu zapomnialem wlozyc czujnika dolewki do sumpa :-) ale juz tydzien pozniej mialem z powrotem polise ubezpieczeniowa :-) :cool: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2010 dobrze, że mieszkam na parterze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach