dr.moro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Wrzesień 2009 Witam drodzy koledzy! Niestety, nie dobrze zrozumieć polski, ale tłumacz Google pomaga mi! Dziś znalazłem witrynę i zarejestrowany, bardzo ciekawe tutaj od ciebie :spiteful:. Potrzebuję pomocy. Trudno jest znaleźć artykuły na polskim Morskiego Akwarium :cry:. Potrzebuję linki do artykułów w języku polskim o akwariach morskich. Z góry dziękujemy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Wrzesień 2009 Cześć :spiteful: Najłatwiej będzie jak powiesz, jakie tematy artykułów Cię interesują. Na początek podam dwa przydatne linki: - polska edycja ReefKeeping Magazine, kilka artykułów http://reefkeeping.com/translations/polish/index.php - angielska edycja ReefKeeping Magazine, mnóstwo artykułów - możesz użyć Google Translator do przetłumaczenia http://reefkeeping.com/joomla/index.php/current-issue/2-volume-8-issue-5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
78yanke 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Wrzesień 2009 zawsze mozesz pytac. bedziemy tlumaczyc :spiteful: choć za jakość nie daje glowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr.moro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Wrzesień 2009 Dziękuję! W języku angielskim, Internet, I orientacji dobrze ... Jestem zainteresowany artykuły na move Polski Polski artykuł na temat reefkeeping.com widziałem tylko 4 :spiteful:(( Interesujesz się pytania: Wszelkie Diy Akwarium nie odpieniacz Plankton-zachowania technologii Nowe (alternatywne) system filtracji (złożu fluidalnym piasku, na przykład) Eksperymenty w sprawach morskich Reaktory Plankton "Hand-made" żywymi kamieniami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Wrzesień 2009 Witam. Kolejne forum, o akwarystyce morskiej po polsku. http://www.nano-reef.pl/forums.php Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr.moro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Wrzesień 2009 Dziękuję bardzo, Szukam dokładnie artykuły oryginalne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2009 Cześć dr.moro W jakim mieście mieszkasz? Mam rodzinę na Białorusi bardzo liczną Mieszkają w Grodnie. Są jakieś sklepy z akwarystyką morską w Mińsku? Szukałem ostatnio jak byłem ale nic nie znalazłem. Paka:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr.moro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Wrzesień 2009 Witaj, MONTIPORA600 Mieszkam w Mińsku. Na Białorusi, z akwariów morskich źle:cry: W sklepach jeszcze gorzej - tylko jeden:cry: Hydrobionts kupić w Moskwie ... W Polska, rzadko - granicznej i celnej (źle - jesteśmy sąsiadami po wszystkim:frown:) Mamy mały "home-made forum" akva.by gdzie komunikować ... W Grodnie, także mają entuzjastów мorze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach