Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Wrzesień 2009 Witam Zapraszamy w Sobotę 12.09 na mega Dostawę Korali SPS/LPS Ryb Bezkręgowców w Promocji będziemy mieli także ekipy czyszczące do akwarium. Spodziewamy się dostawy ok 300 Korali ( na stanie bedzie ponad 600szt) Ok 200 Ryb I 2000 ( Slimaków, Krabów, Krewetek i innych) Zapraszam Sobota zarówno Zabrze jak i Warszawa a już za niedługo Największa dostawa w Polsce korali LPS z Australli ( Acanthrastrea, Micromussa , Blastomusa, Cynarina, Scolymia, Plerogyra, Catalphyllia i wiele innych. ) Pozdrawiam Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Wrzesień 2009 Tomek a czy w tej dostawie dostane malutkiego borsuczka ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Wrzesień 2009 Jacku tak jak zamawiałeś powinien być malutki Lo. Vulpinus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Wrzesień 2009 Z Ciekawszych Zwierzaków mamy na stanie poszukiwane ślimaki na Wirki / Planarie chelidonura varians. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekkudla 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Wrzesień 2009 No to trzeba się będzie wybrać jutro zesrańca na porządne zakupy :spiteful: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Wrzesień 2009 patrzcie co kupilem dzis w erybce: warot bylo wczoraj zrezygnowac z imprezy i byc dzis o 11 rano. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Wrzesień 2009 Ładne :cry:. Prośba zmniejsz lekko foteczki bo za mały monitor mam . Grzegorz ps. szkoda, że niestety stronka nie jest aktualizowana jeśli chodzi o żywe zwierzęta :spiteful: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Wrzesień 2009 Widzialem te acry dzisiaj na zywca,to juz wiem dla kogo byly zarezerwowane,to zes kasiorki dzisiaj wydal.No i wiem do kogo sie zglosic po szczepki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2009 piękne!!! naprawdę piękne!!! ps. @KIDULT, to fotki już w Twoim zbiorniku? tam gdzie świecisz LED? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2009 erybka, działa dobrze jako sklep stacjonarny, ale jesli chodzi o sklep internetowy i sprzedaż zwierząt to nie ma szans na zakup ładnych okazów jeżeli ktoś jest z poza W-wy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy_zarażony 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2009 Antyreklama poszla:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys_HD 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2009 Ja z checia wydalbym tam troche kasy ale nie wiem jak to jest z lataniem samolotem z koralami Wczoraj tes zostawil tam kilka setek - osprzet jutro leci do Norwegii (m.in. nowy zarnik) pozdroofka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2009 @NIKA tak, zdjecia u mnie w zbiorniku, pod LEDAMI, aparat sony alpha 100, autobalans bieli. te odlozone nie byly dla mnie tylko dla A. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Wrzesień 2009 bylem w sobote, acropory po prostu miazga, same cukierki, a i cenowo cyba bardzo przystepnie, szly jak swieze buleczki. reszta korali rowniez w mega kolorach. fota komorka z akwa w erybkce w Wawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Wrzesień 2009 erybka, działa dobrze jako sklep stacjonarny, ale jesli chodzi o sklep internetowy i sprzedaż zwierząt to nie ma szans na zakup ładnych okazów jeżeli ktoś jest z poza W-wy. No nie bardzo bo można u Tomka dokładnie określić co się chce i bez problemu wysyła jedyny warunek wysyłki żywego towaru to zamówienie za minimum 200 zł Już nie raz brałem coś w ten sposób i nigdy się nie zawiodłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekkudla 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Wrzesień 2009 Jest inny problem Nawet dla niewielu stacjonarnych starczyło cukierków, więc jak tu mówić o sprzedaży w necie Mi się wydawało że będe piwerwszy wcześnie wstałem ledwo zobaczyłem część z korali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Wrzesień 2009 Jacku a Samych Acropor Mielismy ponad 60szt na stanie w Sobote rano Sam się zdziwiłem że tak szybko się rozeszły:) Zostało jeszcze kilka Cukierków no i dużo LPSów/Ryb. Juz za tydzien nowa dostawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekkudla 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Wrzesień 2009 No tak w sumie jest całkiem sporo ryb i dużo lpsów, akurat miałem na myśli te cukierkowe SPS-y z których zostało jedynie po kątach kilka sztuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach