R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2007 Ma może ktoś jakieś doświadczenia z tą rybcią ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń 2007 :-( nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń 2007 Mam za mały tank na tank na taką rybcię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń 2007 smk nie ma może tej ryby :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rufio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Luty 2008 Mam borsuka juz około roku,nie mam z nim problemów.Co do podgryzania korali to u mnie lubi skubać xenie ale tylko elongate,umbelaty nie rusza jak i innych korali.Pływa zgodnie z hepatusem.Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Luty 2008 Ja widziałem tą rybkę w akwarium Adama (Osada), nie widziałem, aby się z innymi rybkami kłóciła, natomiast gdy się ja wystraszy to się robi brunatno-brązowa:p. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszKur 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Luty 2008 Super ryba , bardzo łatwa w aklimatyzacji bardzo żarłoczna jeśli chodzi o glony . Rośnie bardzo szybko. Nie ma większych problemów z łączeniem z pokolcami. Miła wiadomoś można trzyma w malych stadach. Pozdrawiam Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2012 a u mnie żre korale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzaczek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2012 A mnie nic nie podgryza , spoko rybcia wciąga ładnie kazdy pokarm mam ją 4 lata przyjazna dla innych dużych ryb polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Sierpień 2012 znam osobę u której też zjadał korale. u mnie może dla tego ze bardzo zaprzyjaźnił sie z imperatorem. może on borsuczka "nauczył" jak co smakuje.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach