Skocz do zawartości
Admin

EmiMors [Mszczonów]

Jak oceniasz sklep?  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz sklep?

• Zły
      4
    • Średni
      0
    • Dobry
      1
    • Bardzo dobry
      10

Rekomendowane odpowiedzi

"EmiMors" Hotkowski Grzegorz

ul. Kilińskiego 6/2

96-320 Mszczonów

odbiór na tel.

504 197 089

www.emimors.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miła obsługa, towar zgodny z opisem.

Można poradzić się i telefonicznie i na miejscu.

Spory wybór szczepek, tną nawet z korali które jeszcze są nie pocięte na szczepki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od takich jak własnie p.Grzegorz wiele osób powinno nauczyć sie co takiego jak poszanowanie klienta..hm dalej nie bede sie rozpisywał ..Takich ludzi zawsze polecam i mam do nich wielki szacun :good2: Czemu wystawiam tak wielki pozytyw?? Bo czas realizacji jest wrecz porywający ...a osobiscie nie lubie czekac za towarem !Reasumując ..to co niemożliwe wysyła dzisiaj ,a wszelkie cuda za 24h:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj doznałem szoku :woot: zamówiłem towar w tym sklepie przez internet wczoraj na allegro, rano przelew zrobiłem ok 10 napisałem informację do sklepu że pieniądze poszły ok 15 o 16 : 15 dostałem maila "żona mówi że już paczka poszła". Bardzo proszę o to jest przykład że jednak można. Od dzisiaj wszystko co potrzebne a mają w swojej ofercie będę zamawiał u nich. :good2:

ps. Piona miałeś rację tylko chwalić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podzielam opinie poprzednikow; same pozytywy !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj doznałem szoku :woot: zamówiłem towar w tym sklepie przez internet wczoraj na allegro, rano przelew zrobiłem ok 10 napisałem informację do sklepu że pieniądze poszły ok 15 o 16 : 15 dostałem maila "żona mówi że już paczka poszła". Bardzo proszę o to jest przykład że jednak można. Od dzisiaj wszystko co potrzebne a mają w swojej ofercie będę zamawiał u nich. :good2:

ps. Piona miałeś rację tylko chwalić

Szok :blink: mamy 16 : 15 właśnie zamówienie dotarło do mojego domu. :yes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też zamówiłem i wszystko przyjechało cycuś :) .

Po 10 minutach od włożenia korale się pootwierały.

Na pewno to nie ostatni zakup w tym sklepiku.

Edytowane przez ArTi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tu gadać wszystko szybko i sprawnie

Ode mnie też WIELKI POZYTYW...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj byłem na zakupach koralików.

Obsługa super. Wybór i kondycja korali super. :yahoo:

Wielki, wielki POZYTYW. :yes:

Wszystkim polecam.

Ja chyba załatwię kartę stałego klienta. :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jako zakupy zwierząt wysyłkowo nie polecam .ryby przyszły martwe w workach!!! woda lekko cuchnąca martwe ryby miały skrzela na wierzchu

ponadto po poinformowaniu o zaistniałej sytuacji wlaściciel zaproponował ponowną wysyłkę tych samych zwierząt za połowę ceny :confused:

także nie ma co ryzykować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak się umówiliśmy połowę kasy oddałem gdyż @juwewaldi nie chciał czekać na kolejną dostawę a w tej nie przyszedł naso elegans więc nie wiem o co jeszcze są pretensje. Zdarza się różnie ja postąpiłem zgodnie z umową a kolega ze słupska wręcz odwrotnie nic nie pisał do puki nie przelałem pieniążków z obawy o to że tego nie zrobię nie należę do tego gatunku i załatwiam zgodnie z umową. A i jeszcze jedno nie wszystkie ryby były martwe tylko 2 (choć to nie usprawiedliwia) trzecia padła u kolegi po trzech dniach a inne pływają do dziś.

Edytowane przez gregorowicz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze polecam odbiór osobisty bo przy wysyłce istnieje ryzyko że coś się stanie.

Wysyłam dużo zwierzaków i takie przypadki miałem dwa tylko że druga osoba wzięła inne produkty i zwierzaki z upustem w ramach rekompensaty i nie było żadnego problemu.

A w tym przypadku zaproponowałem 120 zł rekompensaty ( bo klient nie chciał czekać na dostawę i nic innego też nie chciał) klient w rozmowie telefonicznej powiedział żeby przelać mu 150 zł i będziemy kwita, więc na drugi dzień pieniądze przelałem i uznałem że jest ok, ale widzę że nie wszyscy tak uznali.

pozdrawiam @juwewaldi

Edytowane przez gregorowicz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście w obawie że nie otrzymam nic!

ta trzecia ryba ledwo dychała po wpuszczeniu do akwarium,robiłem co mogłem,no ale sie nie udało odratować na trzeci dzień padła

reszta ryb pływa, tak to znaczy dwie rybki które jakoś wytrzymały

PS.ale już ok,niesmak pozostał i parę stówek w plecy,życie.

i nigdy nie powiedziałem że będzie kwita

Edytowane przez juwewaldi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi