endriu3005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2015 Witajcie, Mam problem -- w piatek zamocowalem uv sterylizator, podlaczylem ja do pompy powrotu wszystko z tej strony jest oki ale kiedy odpalilem odpieniacz nie pieni juz 2 dzien i wyrzuca bardzo duzo drobnych pecherzykow powietrza ktore teraz mam w akwarium, czy mozecie mi powiedziec gdzie jest problem ? dzisaj rano po 2 dniach wylaczylem uv i dalej nie pieni i wylatuja ale pecherzyki powietrza, jezeli chodzi o odpieniacz nic nie robilem wszystko bylo jak jest i dla tego nie moge pojac jak to mozliwe, dodam ze odpieniacz ati250 is okolo 2 miesiecy, i wszystko bylo spoko do piatku kiedy wylaczylem do podlaczenia sterylizatora prosze o wasza pomoc, dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2015 uv jest czyms tlustym zapackane w srodku. klej, uszczelka ze smarem silikonowym, cokolwiek. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu3005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2015 To teraz pozostaje tylko czekac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2015 albo wymyc dobrze detergentem i wyplukac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu3005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2015 Dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu3005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2015 Wylaczylem rano uv, po pracy byla duza poprawa, uv jest nowa i przewody i tak jak pisaliscie czysty brud ze tak powiem, musze poczekac z kilka dni i bedzie git, dzieki za wasza pomoc pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach