slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2010 Są Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2010 petarda jak dla mnie no i fotki super PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2010 petarda jak dla mnie no i fotki super PozdrT Tomek bez przesady!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2010 jak mówię że petarda to petarda oczywiście, że nie jest tak ładne jak moje ale duży pozytyw PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2010 Nowa aranżacja bardzo mi się podoba no i Żuberek A gdzie się wavebox podział ? pozdrawiam Janusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2010 Merudzicie Panowie jest super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2010 Bez Żuberka ani rusz Wavebox jest cały czas na swoim miejscu , tylko ta wieżą po prawej stronie go trochę zasłania. Szczerze mówiąc ,to jestem bardzo zadowolony z przebudowy nie spodziewałem sie że w akwarium uzyskam tyle przestrzeni , nareszcie Odonus Niger może rozprostować płetwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Październik 2010 Witam Najnowszy nabytek. Dopiero drugi dzień w akwarium , ale już od pierwszego dnia je suche pokarmy i nie śmiało zabiera się do mrożonek.Trzymajcie kciuki za szczęśliwa aklimatyzacje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue.wave 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Październik 2010 Jak się nie mylę, to widać gorgonię? Idziesz na całego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Październik 2010 Dobrze widzisz , kupiłem ją jak parametry były jeszcze ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur160 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Październik 2010 Ach zanclus... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Październik 2010 Idol PROWOKATOR świetna ryba. Można wiedzieć gdzie nabyłeś takiego osobnika wyszkolonego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Październik 2010 W AM Bogucin ,idol dzisiaj już wcinał mrożonki aż miło , i na szczęście inne ryby raczej go nie atakują , czasami tylko żółtek trochę płetwą mu przed pyskiem pomacha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2011 Idol przez trzy miesiące nie sprawiał żadnych problemów, niestety po tym czasie, zaczął interesować się koralami Dzisiaj go sprzedałem, nowy właściciel został poinformowany o drapieżności ryby, i kompletnie się tym nie przejął Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raffy14 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2011 Super Te Twoje akwarium, sam robię większy baniak z miękkasami, więc mogę prosić o aktualizację? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2011 Taka trochę przyciemna fotka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raffy14 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2011 Extra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal_natalia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2011 jakbyś dodał jeszcze piasek to już w ogóle jeep z dzidy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach