Sars 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2015 Witam. Dzis przywieziono mi z e-rybki kukenthali i ku mojemu zdziwnieniu kolezanka miala jajeczka ... koloru zielonego... i teraz moje pytanie... do kolegow kolezanek. Gdzies czytalem ze musza miec kolor brazowy i dopiero wtedy krewecia uwalnia larwy... czy to juz bo znowu gdzies czytalem ze kolor mialy zolty. Teraz nie wiem co mam dalej z nia robic. Jak ktos mial taka sytuacjie lub jakies doswiadczenia to prosil bym o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sars 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Marzec 2015 pomoze mi ktos ... czy raczej nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Marzec 2015 A chcesz rozmnażać? Trudny temat, @nanokaczor z NR będzie wiedział Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sars 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2015 no chcialbym sprobowac .... to zawsze jakas satysfakcja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach