radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2015 Masz w zupelnosci racje tylko wszyscy kieruja sie na kase a nie na doro ryb i akwarystow, bo poco robic taki cyrkulator ja oni musza sprowadzic rybe i na niej zarobic ze 100%, po drugie jak by sie udało roznozyc ryby to zobacz jak ceny by spadly i moze taki pokolec nie kosztowal by 200 tylko 80zl, widac to na tle blqznow hodowlane mozna kupic juz za 40-60zl Dokładnie. I nie niszczono by naturalnej rafy a wręcz przeciwnie tak jak jest w wielu innych przypadkach to hobbyści oraz ogrody zoologiczne i tego typu placówki przyczyniły się do uratowania przed wyginięciem a nawet restytucji zwierząt. Sklepy wiadomo mogą torpedować tego typu działania ale w interesie zarówno akwarystów jak i ekologów leży by jednak jak najbardziej akwarystyka morska uniezależniała się od połowu i trzebienia rafy koralowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2015 oto osobniki rozmnażane w niewoli,więcej nie znalazłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2015 oto osobniki rozmnażane w niewoli,więcej nie znalazłem Fajnie ze te gatnki rozmnażają ale to kropla w morzu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach