Modliszka 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2015 (edytowane) Witam mam pytanie do bardziej doświadczonych Który odpieniacz wybrać który lepszy http://ireef.pl/ati-powercone-250is.html Czy http://www.coralhouse.pl/Reef-Octopus-PS-3000-Internal Edytowane 31 Styczeń 2015 przez Modliszka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beret 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2015 w pracy obsługuje ati a więc tak przewód przy pompie wytrzymał 2,5 roku lipa straszna regulacja przepływu wody wystarczy lekko szarpnąć i wylatuje jakieś nieporozumienie no i rokręcić go od dołu nie dało się po paru miesiącach więc jak dla mnie za taka kase to jest jakieś badziewie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2015 Co z tym przewodem? Pękła izolacja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2015 (edytowane) mam ATI od ponad 3 lat i nie zamienil bm go na inny. pozadna niemiecka robota, dokladnie jak BF109 )) i jest nieslyszalny finezyjne narzedzie, nie dla kowali chyba, ze wolisz glosny produkt malych zoltych ludzikow ) regulacja przeplywu jedna z dokladniejszych z zaworem bramowym. tego sie nie SZARPIE !!! Edytowane 31 Styczeń 2015 przez Sushi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Modliszka 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2015 Sushi czyli mówisz że lepiej wziąć ATI a nie Octopusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2015 Mam ATI do nowego systemu. Jedno pewne - pompa bardzo cicha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2015 Sushi czyli mówisz że lepiej wziąć ATI a nie Octopusasuper cicha pompa sterowana, pobor powietrza do 3 tys litrow / godzinelepszego nie znajdziesz. az zal, ze ATI nie robi tych odpieniaczy w w serii 500 i 1000 daj sobie spokoj z reefoctopusem. moim zzdaniem to gowno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beret 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2015 Co z tym przewodem? Pękła izolacja? tak pękła przy samej pompie teraz mamy pompe Jebao zobaczymy ile pochodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Modliszka 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2015 Dziękuję wszystkim za pomoc:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2015 tak pękła przy samej pompie teraz mamy pompe Jebao zobaczymy ile pochodzi czyli masz starszy typ pompy niesterowalnej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beret 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Luty 2015 czyli masz starszy typ pompy niesterowalnej ? pompa była sterowana potencjometrem z miękkim startem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach