beny73 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2015 (edytowane) Witajcie podczas mojego kilkudniowego urlopu dowiedziałem się że Pictichromis paccagnellae padła . Została znaleziona z obryzionym ogonem na piasku. Czy to możliwe żeby zagryzł ją "nemo"? Obsadę akwarium kupiłem od kolegi z forum. Nemo od początku się się za nią uganiał po akwarium. Dodam też że pojawiło się od kilku dni cyjano - nie wiem czy to może mieć związek ... Z dużych ryb w akwarium jest jeszcze naso lituratus. Skały i kryjówek jest sporo ... Wojtek Edytowane 26 Styczeń 2015 przez beny73 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dario123 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2015 błazen (nie każdy)zatłucze wszystko co się zbliży do ukwiała lub jego miejsca leżakowania,mój po kilku morderstwach wylądował w sklepie i siedzi w odosobnieniu oczekując na nieświadomego niczego klienta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2015 Mój już ś.p atakował nawet moją rękę niezależnie czy była w pobliżu jego domu czyli u mnie sarco.A to nie były niewinne całuski tylko całkiem mocne razy i pewno po kilku nastut takich w 1 miejsce każda tkanka skóra puści. A zawsze robił to po partyzancku. Czasem się nad nim pastwiłem - zakładałem grubą gumową rękawicę i obserwowałem złośliwie jak bije w gumę hihih. Potrafił tak dość długo po kilkunastu minutach to mnie męczyła już zabawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach