Skocz do zawartości
beny73

Pictichromis paccagnellae - zagryziony przez "nemo" ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie podczas mojego kilkudniowego urlopu dowiedziałem się że Pictichromis paccagnellae padła . Została znaleziona z obryzionym ogonem na piasku.

Czy to możliwe żeby zagryzł ją "nemo"?

Obsadę akwarium kupiłem od kolegi z forum. Nemo od początku się się za nią uganiał po akwarium.

Dodam też że pojawiło się od kilku dni cyjano - nie wiem czy to może mieć związek ... Z dużych ryb w akwarium jest jeszcze naso lituratus. Skały i kryjówek jest sporo ...

Wojtek

Edytowane przez beny73

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

błazen (nie każdy)zatłucze wszystko co się zbliży do ukwiała lub jego miejsca leżakowania,mój po kilku morderstwach wylądował w sklepie i siedzi w odosobnieniu oczekując na nieświadomego niczego klienta 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój już ś.p atakował nawet moją rękę niezależnie czy była w pobliżu jego domu czyli u mnie sarco.A to nie były niewinne całuski tylko całkiem mocne razy i pewno po kilku nastut takich w 1 miejsce każda tkanka skóra puści.   A zawsze robił to po partyzancku. Czasem się nad nim pastwiłem - zakładałem grubą gumową rękawicę i obserwowałem złośliwie jak bije w gumę hihih. Potrafił tak dość długo po kilkunastu minutach to mnie męczyła już zabawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi