siano_wroclaw 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2015 Witam panowie kupilem lampe led na diodac creed robiona na zamowienie i tu moje pytanie jak lampa ustawiona na 40% to piszczy dzwiek troche upierdliwy natomiast jak na 100 % to nie. Co to moze byc. Da rade ten pisk jakos wyeliminować. Dzieki i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2015 Drivery piszczą. Jakie tam są? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siano_wroclaw 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2015 No wlasnie niewiem kupilem ja używana a mozna cos z tym zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2015 Najprostszy sposób - sprawdzić co jest w środku. Kiedyś miałem drivery MR - piszczały. Teraz mam Dereltec. Cisza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siano_wroclaw 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2015 A duzy koszt takiej wymiany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2015 Ja zmieniałem przy okazji. Zagadaj do Leszka. Na pewno pomoże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siano_wroclaw 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2015 Dzieki a ktory leszek bo jest ich kilku na forum:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2015 Ten spec od lamp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siano_wroclaw 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2015 Ale ktory:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siano_wroclaw 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Styczeń 2015 Najprostszy sposób - sprawdzić co jest w środku. Kiedyś miałem drivery MR - piszczały. Teraz mam Dereltec. Ciszaa masz jakieś namiary na te drivery dareltec ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siano_wroclaw 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Styczeń 2015 (edytowane) Rozkręci łem lampę i to znalazłem w środku i jakie teraz dobrać drivery żeby nie piszczały ? Edytowane 19 Styczeń 2015 przez siano_wroclaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Styczeń 2015 Masz drivery MR. Ja używam tych http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4851051104 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach