ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Styczeń 2015 Sorki ale o co konkretnie chodzi ? Może zamiast filmu na którym jest kilku bohaterów przedstawionych dasz fotkę i zaznaczysz co konkretnie masz na myśli ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Styczeń 2015 Sorki ale o co konkretnie chodzi ? Może zamiast filmu na którym jest kilku bohaterów przedstawionych dasz fotkę i zaznaczysz co konkretnie masz na myśli ? Chodzi mi o ta czrns rurke co wychodzi z ziemi koło kamienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2015 Ta gruba co się chowa co jakiś czas i pojawia która interesowała sie ryba ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2015 Tak o to chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2015 Szybkie ruchy ma chyba. Moze jakis ślimak ? Albo jest jakieś takie zwierzę któe się chyba trombą zwie czy jakoś tak. Ale u mnie to było znacznie cieńsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2015 Tylko zobaczyłem go pirrwszy raz przy padlinie chciał konsumowac resztki wylinki kraba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2015 Tylko zobaczyłem go pirrwszy raz przy padlinie chciał konsumowac resztki wylinki kraba Jak za padline się chwyta to jest dobry objaw. Może być to nic drapieżnego i stanowić element ekipy czyszczacej. obserwuj to uwąznie. Czy ma jakieś odnóża czułki itp bo z filmu widac walec a napewno coś ma jakieś odnóża, czułki, włoski czy coś podobnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2015 Już wiem jest to mój ślimak a myślałem ze jakiś wieloszczet hihi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2015 Już wiem jest to mój ślimak a myślałem ze jakiś wieloszczet hihi Jak pokaże rogi daj mu sera na pierogi :biggrin: :biggrin: :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 leel00 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2015 Peanut Worm? A tak przy okazji - pozdrawiam wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi