ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2015 Czy zwalczyć to gówna, wyskoczylo po zmianie oświetlenia i nie moge sie go pozbyc uzywam zeobak i nie pomaga juz jakies 3 tygodnie to mam. No3=4 PO4=0 mierzone testem ref sea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slowik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2015 chemiclean i actynika 3 d ni i pojdzie przerabialem to mialem cale dno w bordowych glutach, nic nie padlo z zycia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Styczeń 2015 A jesteś pewny co do identyfikacji? Ja też z nimi walczyłem aż się okazało,że to algi wapienne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sars 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Styczeń 2015 (edytowane) stary kup chemiclin-towar wymiata i nie szkodzi mieszkanca... polecam bo sam stosuje i co jakis czas daje dawke. Wiec mozesz tego sprobowac A powiedz mi jeszcze jak dlugo masz baniak....bo no powinno byc 0 a twoje cos wskazuje wiec cos jest nie tak Edytowane 13 Styczeń 2015 przez Sars Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Styczeń 2015 Baniaczek mam od maja i wszystko bylo ok dopóki nie zmIenilem oswietlenia na ledy i sie zaczęło juz tak 3 tygodnie. Dziś kupilem chemiclan i dalem dawke 3 szpatulki czyli tak na 114l moje akwa ma 130 ale jest 14kg kamienia i w panelu jest 1kg siporaxu wiec powinno starczyć. Po jakim czasie to ustrojstwo zniknie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Styczeń 2015 Dziękuję xa pomoc kupilem checlean i dwa dni a cyjano sobie poszlo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach