Bartek1080 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2015 Witam jeszcze w tym miesiącu chciał bym zacząć nowy projekt Lampy połączenie led z t5 24W na sterowniku morświna na dzień dzisiejszy poszukuje podpowiedzi długość Jarzeniówki ma 550 mm. czy 438 mm. ?? ponieważ na aukcjiach podają wymiar 55cm a w tabeli aukcji na rozpisce 438mm chciał bym zlecić zrobienie obudowy i nie wiem jaka dłuość ma jej być ;/ jeśli mógł by ktoś podesłać jaka jest długość jarzeniówki wraz z gniazdami bocznymi w które się ja wpina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2015 Jak wrócę do domu po 20 napiszę chyba że ktoś ma pod ręką i wcześniej odpowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek1080 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2015 ok wymiary mam długość lampy będzie ok 60 cm podpowie mi ktoś teraz czy wystarczy do takiej mieszanki zamontować 2x24W czy 2 komplety po 2x24W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2015 Ja mam w lampie T5 2W na oprawach bryzgoszczelnych. Lampę mam długości 60cm. Miejsca akurat tyle by wyjąć. Z tego co wiem,długość 24 to 550 mm. Są też krótsze tej mocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek1080 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2015 no hej powoli realizuje plany a wygląda to tak w skrócie kurier przywiózł obudowę przy okazji zamówiłem sobie Reaktor fitoplanktonu podświetlany 3 ledami pierwszy etap klejenia : a dzisiaj dotarł dalszy ciąg wyposażenia lampy i wygląda to tak dalszy ciąg z budowy będzie jakoś na dniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2015 Powoli do przodu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek1080 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2015 dokładnie teraz jestem na etapie poszukiwania jakiegoś sterownika który załączy wentylatory chłodzenia włączy i wyłączy lampę zasilanie sterownika 230V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2015 Z tego co pamiętam,morświn w sterowniku ma wl/wył dla wiatraków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek1080 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2015 tak ma posiadam taki sterownik ale poszukuje czegoś małego z tymi 2 opcjami on/off 230V + termostat on/off wentylatory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach