endriu3005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2014 A te dwa ktore pokazalem, ktore bys wybral Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2014 Ja? Osobiście żaden. Jeśli już- ten z pompą poza body. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu3005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2014 Mieszkam w szkocji i musze kupic jakis tutaj, w razie jakis problemow bedzie lepiej mi tu oddac lub wymienic rozuumiesz i tak patrze na te ktrore tutaj sa Nie znam sie ktore lepsze ktote mniej bo dopierro zaczynam przygode Zielony mintaj ma bubble magus i poleca Ale wiadomo kazdy ma swoja opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu3005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2014 Nie ma 300. Schuran 150 lub 200. Osobiście dałby 200. nie widze tych odpieniaczy u mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2014 Schurana? Są zapewne. Tylko nowa 200ka kosztuje w PL prawie 4tyś...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu3005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2014 Szukalem na ebayu cos lipa, nie moglem znalesc, a ze w cenie sa to widzialem na polskiej stronie, ladne ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2014 U nas ok 1500. 150ka taniej. Zagadaj do Przemka na NR. Ma 150ke za 1150. Może wyśle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu3005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2014 Dzieki, ale czy nie bedzie troszke za maly do mojego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2014 Ja brałbym 200. Poszukaj,bywają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu3005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2014 Ok dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach