Minus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Grudzień 2014 Witam serdecznie, przymierzam sie do zalozenia wlasnej solanki z checia nawiazalbym kontakt z kims ze Slupska lub okolic badz Walbrzycha (rodzinne strony). Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Grudzień 2014 Jak będziesz w okolicach Wałbrzych to zapraszam . Rozmowa Face to Face najlepszym rozwiązaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Minus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Grudzień 2014 Jak będziesz w okolicach Wałbrzych to zapraszam . Rozmowa Face to Face najlepszym rozwiązaniem Dlatego wlasnie napisalem na forum nie chce mi sie pisac i czekc na odpowiedz tylko wole pojsc na piwko do neutralnego miejsca i porozmawiac a raczej posluchac. Niestety teraz do w-ch sie nie wybieram predko styczen i luty mam egzaminy w pracy a w marcu zonka urlopu nie dostanie chyba ze sam bym przyjechal. Od razu musze powiedziec ze ze zwerzat to mam jedynie doswiadczenie z psem, kotem, legwanem, skorpionem cesarskim i ptasznikami jesli chodzi o wode to jedynie slodka :<. Mimo wszystko mam nadzieje ze przy dorobinie checi i szczescia uda sie jakos wystartowac. Dzieki za odpowiedz i pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach