ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2014 Powiedzcie mi jakie swiatlo jest lepsze w morszczyznie bardziej na niebiesko czy jasno. Bo w morzu jest bardziej blekitnie i tak jak ostatnio dalem lampe led na jasno to miekasy mi sie pokitraly i nie wiem czy to przez to ze jest za intensywne jasne swiatlo? Doradźcie jak swiecic. Lampa led to chinol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysy2311 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2014 Ja mam w 200 litrach chinczyka 165w . niebieski skręcony na 50 % a cala reszta idzie w 20 % . I dopiero teraz jest wszystko ok . Swiatlo ładne i cala ekipa akwarium nienazeka . Może po prostu przeswietliłes baniak i niema to wpływu na kolor ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lufcik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2014 U mnie świeci chińczyk 120 W , niebieskie na maxa, białe 45%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2014 Ja mam tez 120w chinola tylko widze ze jakos mocno swieci i korale zrobiły sie takie przygaszone i jakies czerwone glony z bombelkami powietrza sie porobily Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlody 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2014 Ja mam w 200 litrach chinczyka 165w . niebieski skręcony na 50 % a cala reszta idzie w 20 % . I dopiero teraz jest wszystko ok . Swiatlo ładne i cala ekipa akwarium nienazeka . Może po prostu przeswietliłes baniak i niema to wpływu na kolor ???Masz moze fotke baniaka? Zastanawiam się na nad kupnem chinszczyzny ale chciałem zobaczyc czy cos rosnie pod tym. Baniak mam 90x50x50 czyli niewiele więcej niż Ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2014 Fotki znajdziesz u mnie na stronie. A co do korali to oprucz jednego miekasa reszta rosnie i nawet lps daja rade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysy2311 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Grudzień 2014 chętnie bym pokazal fotki ale niepotrafie zrobić -ciągle wychodzą niebieskie i nic kolorów niewidac proszę fotki niestety cienki aparat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Grudzień 2014 swietne akwa, super. odkrec bialego swiatła i zrob foty, pozniej daj jak było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlody 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Grudzień 2014 Bardzo ladne. Ja tez pod ledami mam nie doświetlone boki. Tzn jeden tez z kominem. Najlepiej widać to na fotkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Grudzień 2014 U mnie wyglada to tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysy2311 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Grudzień 2014 Bardzo dziekuje za opinie . Jutro dodam białego i zobaczymy co z tego wyjdzie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach