Maco 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2015 No i stało się solniczka stoi w moim salonie woda zalana jestem w trakcie sypania soli, może jakieś wskazówki na dalsze kroki? Z góry dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maco 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń 2015 Po jakim czasie od zalania i zasolenia na 1,025 moge wsadzac skałę i zasypywać piachem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati123 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń 2015 Jak zalałeś, to wrzucaj skałe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlody 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń 2015 Jw wrzucaj skałę a z piachem poczekaj. Moze wylezie cos ze skały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maco 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń 2015 Ok no więc tak, sytuacja wygląda następująco. Skała posadzona, piach wysypany, bakterie dodane pierwsza dawka, skała z działającego zbiornika odgazowana i wypłukana więc nie powinno być za dużo syfu. Zauważyłem też kilka stworzonek które z niej wylazły, czy może ktoś się oriętuje co to może być? Czy to mordować odrazu czy dać im żyć?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maco 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2015 Zauważyłem jeszcze na skałce 2 takie stwory... ktoś może wie co to jest? szkodliwe czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach