Bartek1080 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2014 witam mam takie zapytanie zakupiłem używaną pompę krótko używaną bo ok 8 miesięcy i jest na niej ognisko rdzy czy to norma bo chyba nie bardzo za dobre to dla wody? https://lh4.googleusercontent.com/uhEtfjOtbJC6eyzJs3wUbnQbCUni0r1KcvLt3BlO9xI=w457-h609 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2014 uuu...nowe magnesy, słyszałem, że mogą takie żarty sobie robić, spróbuj to jakoś zmyć, żeby sobie wody nie przybrudzić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2014 Doczyść i daj na to klej ,,kropelkę" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2014 (edytowane) U mnie też tak było. Zalalem magnes sylikonem ale i tak po 2 miesiącach rdza powróciła. Edytowane 16 Październik 2014 przez FoxRacing Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek1080 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Październik 2014 może zalać żywicą ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2014 Może być żywica, nie może woda się tam dostać i będzie git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek1080 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2014 a swoją drogą za taką cenę taka jakość hmm powinno być idealne:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
220L_70L 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2014 masz darmowe GFO w zbiorniku nic z tym nie rób rybki beda w porzadku i woda też. GFO to w języku angielskim granulated ferrous oxide .... a czym innym jest rdza ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach