Martin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Marzec 2009 chyba mam coś nie halo z odpieniaczem, a właściwie z pompą. Bardzo ładnie pieni, ale warczy niemiłosiernie. Zagłusza nawet AM OR 3500 robiącą za obiegówkę. Odpieniacz to ATI BM 150, działa od dziś ... myślicie że to kwestia dotarcia się pompy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Marzec 2009 Czesc z tych pomp po jakims czasie sie uspokaja ale tylko czesc Jesli zle trafiles to albo bedziesz musial ja reklamowac albo wymienic wirnik Obejrzyj go dokladnie lubia miec wychrupniete kawalki oski lub wirnika co wprawia je w wibracje zobacz takze czy mesh jest rowno naciagniety na calosci powierzchni lub tez zle nie jest obcieta opaska plastikowa spinajaca calosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Marzec 2009 Dziś już o niebo lepiej. Mam nadzieje że za kilka dni nastanie upragniona cisza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach