edi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Lipiec 2014 witam tak wygląda moje akwarium:) wrzuce jeszcze filmik, jak sie zrobi na yt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafiLodz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Lipiec 2014 Zapowiada się ,że będzie ładniutki filmik - czekam ,a na takiego Chelmona choruję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Lipiec 2014 (edytowane) film bedzie 1080p, ale tylko telefonem robiony,a w akwa tez nie jest tak jakbym chcial. jeden jest http://youtu.be/gkn9WTVsDHc Edytowane 12 Lipiec 2014 przez edi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafiLodz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Lipiec 2014 No - to fotki Ci lepiej wyszły Czekam na zdjęcie całego baniaczka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Lipiec 2014 sorry ze tak pozno , tylko u mnie yt tak dlugo dzwiek podstawia? masakra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Lipiec 2014 Fajne szkiełko, czym świecisz, bo na filmie dosyć niebiesko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Lipiec 2014 (edytowane) na lewej stronie chinczyk 120 w , niebieskie na full ,biale skrecone na jakies 15% , wychodzi jakies 70 watt po prawej testuje chip ledy, mam 9 niebieskich i 1 biala (12000k) chipy 10-cio watowe, i 3 szt uv 3watt podczas karmienia, trochę więcej sie dzieje Edytowane 13 Lipiec 2014 przez edi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Sierpień 2014 w awansie jest promocja więc kupiłem nikona 3100 moje pierwsze foty lustrzanką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Sierpień 2014 Las euphylii;-) ładnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2014 szału nie ma, do poprawy kilka spraw, ale jakieś foto wrzucam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach