Vermont 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2014 Witam jak wyleczyć moje błazny mają białe plamki na ciele i płetwach i szybko ruszają skrzelami podniosłem temperature z 25 na 27 ale nic nie pomogło można im pomóc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
docik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2014 Siemanko Weź poczytaj na temat ospy u ryb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vermont 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2014 ale to jest to samo co u ryb słodkowodnych??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Modliszka 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2014 w akwarystyce morskiej ospa u ryb powodowana jest przez pasożyty i jest poważniejsza niż w słodkowodnym dobrze jest mieć doktorka i krewetki czyszczące które będą czyścić ryby z pasożytów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vermont 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2014 aha a leki jakieś są? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Modliszka 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2014 Są ziołowe jakieś z tego co wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati123 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Lipiec 2014 temp. ok 30 stopni, mocna UVka aha a leki jakieś są? herbtana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach