ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Lipiec 2014 Co to za stwor?? żyje na razie w skale i dziś go przyuważyłem jak wystawia swój łeb i otwiera paszcze jest stosunkowo sługi jak sie wyciągnie kolor ma czarny na bokach połyskuje czerwony i owija go zielony pierścień ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Lipiec 2014 Obstawiam na wieloszczeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Lipiec 2014 Eunice gigantea złap ja póki możesz http://pl.reeflex.net/tiere/958_Eunice_gigantea.htm to rosnie do 100 cm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2014 To u mnie ma calkiem inne umaszczenie niz ta co pokazales Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2014 ubarwienie wielu zwierząt morskich zależy od ich diety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2014 A jak to złapać jak on siedzi w kamieniu i tylko raz go widziałem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2014 Witam, najlepiej sprawdzić najpierw co to jest. Ja u siebie miałem mnóstwo wieloszczetów , o różnych kolorach, oraz wiele innych ślimaków i robali. Te co pisało , że pożyteczne zostawiłem, a te co rosły spore i miały zjadać krewetki i ryby wywaliłem. Bez wyciągnięcia skały się nie dało zbyt szybko uciekały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2014 To mnie nie pocieszyłeś :/ tylko jak ja mam ocenić czy on jest dobry czy zły zdjecia nie oddają dokładnego wyglądu. A jast jakaś strona w necie co pokazuje jakie są wieloszczety i inne niepożyteczne stwory w morszczyźnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2014 Bardzo proszę, pierwsza po wpisaniu w google reeflex.net , jak coś jeszcze znajdę to dam Ci znać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2014 Jak chcesz złapać, to mała butelka plastikowa, z ponawiercanymi otworami, trochę jedzenia do środka i możesz polować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2014 To na 100% jest eunice A kolorystyka dowolna jak paleta barw dulux'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2014 Malutkie to one nie są. Ciekawe jaka odmiana. Jak urośnie do 300 cm to można dostać zawału jak się coś takiego zobaczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach