thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Listopad 2006 Dzis wlasnie siadlem przed kompem celem zakupu w necie wegla aktywnego firmy Eheim Ehfiaktiv no wpisalem i wyskoczylo mi pare ofert :mrgreen: nie jest to w zadnym stopniu reklama ani antyreklama chce pokazac tylko rozbierznosc cenowa w roznych sklepach co niektore sklepy to chyba lekko przeginaja liczac na naiwnych klientow ? NAZWA SKLEPU CENA ZA 1L woreczek CENA ZA 2L woreczek aquashop----------------------------96,30--------------------------140,70 um-um-------------------------------55,02---------------------------86,22 rybarium-----------------------------68,80--------------------------107,80 zoosfera------------------------------62,10---------------------------94,30 zebra---------------------------------51,50---------------------------80,50 colisa---------------------------------59,00---------------------------93,00 akwazoo------------------------------57,30---------------------------89,80 animalsadm--------------------------95,84 to tylko jaks czesc ofert wiec naprawde warto przesiedziec i poszukac niz brac w pierwszym lepszym zawsze zostanie na pare bronkow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2006 Bardziej niż nieporozumienie. Ostatnio kupowałem torby do Acera. Ceny tej samej torby w różnych sklepach od 65zł do 125zł!!!!! Przebitka 100%. Masakra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kevlar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2006 Nie dajmy się!!!! Wystarczy troszkę dłużej pogrzebać w necie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2006 no wlasnie warto posiedziec i poszukac tego samego posta zadalem na nano no i jeden burak sorry za nazewnictwo ale inaczej tego nie ujme odpisal wybierz najtańszą ofertę i kup. Powodzenia. chyba nie zrozumial przeslania tego posta ja wiem co mam zrobic chcialem moze uswiadomic innych ale chyba tylko chcialem niekiedy juz zaczynam watpic w sens istnienia i wypowiadania sie na forach kurna chyba przechodze menopauze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wbies 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Listopad 2006 Nie tylko Ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
khmer 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2006 To niecałkiem tak jest naprawde !!!! Ja już różne rzeczy kupowałem taniej..... nie będe mówił w którym sklepie powiem tylko że wypada tu z ceną świetnie. Prawda była taka że towar był jakby to powiedzieć wirtualny prze długiiiiiiiii okres a na końcu zostałem poproszony o jego zmianę ( wcześniej oczywiście dostałem potwierdzenie że jest wszystko )!!!! Dlatego oprócz ceny jest bardzo ważna taka prosta uczciwość sprzedawcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach