ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2014 Jak moge schlodzic wode w moim zestawie sera mam aktualnie 27c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafiLodz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2014 Ja zamontowałbym dodatkowy wiatraczek w miejscu tej klapki na obudowie - na okres letni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Czerwiec 2014 27 to dobra temperatura. Ale wiatraczek mozesz dac,bo jeszcze najwiekszych upałów w Polsce nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Czerwiec 2014 A jaki wiatraczek pokecacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shihwa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2014 Mam u siebie Groteach cool breeze i jestem z niego zadowolona - cichy nie jest, ale jak za tą cenę to fajnie chłodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach