ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2014 mam pytanie posiadam dwa blazenki podobno parka ale tylko jeden większy siedzi w ukwiale a ten mniejszy jest zawsze obok i nie wchodzi do ukwiału bo większy mi nie pozwala ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafiLodz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2014 Obserwuj ,ale to całkiem możliwe ,że samica przegania samca - one są strasznie dominujące Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2014 aha on jest strasznie w kącie ustawiony i pływa obok a samica rozkosznie w quadricolor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krk_258 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2014 mam podobnie ... poczekaj aż ukwiał podrośnie i będą miały więcej miejsca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozim87 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2014 To troche mnie uspokoiles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach