hajtaler 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Luty 2009 Narazie nie ma sie czym chwalic ale oto on. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Luty 2009 Nie obraź się ale lineatus i żółtek w 180 l to nie jest dobry pomysł. Szkoda ryb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Luty 2009 Świetnie wygląda gąbka, jakby dziecko zostawiło u Ciebie lizaka w akwarium:). pozdro Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtaler 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Luty 2009 tak jak pisalem w innym temacie planuje przesiadke na wiekszy zbiornik.A co do tych dwoch to razem wszedzie plywaja i sie swietnie rozumieja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2009 Świetnie wygląda gąbka, jakby dziecko zostawiło u Ciebie lizaka w akwarium:). Tez mi się tak skojarzyło @hajtaler tak trzymaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubert 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2009 hajtaler, nie wiem czy dobrze widzę, po prawej stronie baniaka, pod tunze - czy to liliowiec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtaler 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2009 Jezel chodzi ci o tego lizaka tm jest clathria Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2009 hajtaler, nie wiem czy dobrze widzę, po prawej stronie baniaka, pod tunze - czy to liliowiec? A mi sie wydaje ze to jerzowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtaler 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2009 a to, jest to jezowiec Echinothrix calamaris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach