kaperos 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Maj 2014 Nic się nie martw, to jest naturalne i będzie się działo co jakiś czas. Koral może zrzucać skórę wtedy będzie się kurczył i może zmieniać kolor od brązowego do granatowego. z moimi jest tak że niekiedy trwa jeden, dwa dni a niekiedy z pięć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anna75 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Maj 2014 Dzieki Nic się nie martw, to jest naturalne i będzie się działo co jakiś czas. Koral może zrzucać skórę wtedy będzie się kurczył i może zmieniać kolor od brązowego do granatowego. z moimi jest tak że niekiedy trwa jeden, dwa dni a niekiedy z pięć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Maj 2014 (edytowane) Mój Sarco dość często robi dziwne ewolucje. Pomijam już fakt chowania "wąsów" przy zgaszonym świetle, ale on jeszcze manewruje swoim kapeluszem. Raz się dumnie pręży a czasem skręca. Innego razu znowu zamyka jak kwiaty na noc robią. A propos jak się nazywał ten koralowiec który ma możliwość poruszania się ? Ten którego nie dajemy na skałę tylko piach ? Edytowane 5 Maj 2014 przez radiesteta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaperos 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Maj 2014 Chodzi chyba o Fugię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Maj 2014 Chodzi chyba o Fugię Dokładnie tak - Fungię miałem na myśli. Wiedziałem, że coś z łacińską nazwa grzybów ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach