Gekoon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2014 Witam mam problem z błazenkiem pływa bokiem pod taflą wody i drugie tak się telepie koło drugiego błazenki i ten drugi też tak robi wiecie może co robią??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2014 (edytowane) Jak napisałem w temacie innym. Prawdopodobnie masz niedojrzałe akwarium. Oddaj ryby i korale komuś na 1 miesiąc lub kup jakiś preparat przyspieszający dojrzewanie zbiornika. Sam będę robił właśnie przesiadkę na 375l i kupuję MICROBE LIFT- SPECIAL BLEND 473ML Edytowane 12 Kwiecień 2014 przez radiesteta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gekoon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2014 Jak napisałem w temacie innym. Prawdopodobnie masz niedojrzałe akwarium. Oddaj ryby i korale komuś na 1 miesiąc lub kup jakiś preparat przyspieszający dojrzewanie zbiornika. Sam będę robił właśnie przesiadkę na 375l i kupuję MICROBE LIFT- SPECIAL BLEND 473ML akwarium ma 6 miesięcy rano tak robił i już nie robi tak więc git tylko się telepią koło siebie ale ja myśle że to jakieś zaloty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach