norbi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2014 Witam.Posiadam AQUAEL SKIMMER PS-300, i generalnie odpowiada mi, zwłaszcza że jest wewnętrzny..ale już widze szybko zużywające się kostki lipowe. Tak więc moje pytanie-czy zamiast typowego brzęczyka, pod skimmerem mogę dać głowicę/pompę np. aquael circulator(jaki przepływ?) i jakie rozwiązanie zastosować by mieć najmniejsze pęcherzyki powietrza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2014 Czegoś nie rozumie do 200l chcesz PS-300? Ja go miałem w 64l i to po przeróbkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2014 (edytowane) akwarium bez korali, odpalane było z martwą skałą, póki co tylko rozgwiazda protoreaster i 2kraby pustelniki. Planowana 1 lub góra 2 rybki. no i właśnie jak wyglądały te przeróbki w Twoim wykonaniu? Edytowane 16 Marzec 2014 przez norbi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akvarius 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Marzec 2014 szkoda zabawy i czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach