Bartek1080 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Luty 2014 Witam nie jestem pewien czy mój odpieniacz prawidłowo pracuje Turboflotor Blue 1000 ustawion poziom wody jest na ok 3-4 cm pod krawędzią kielicha niżej filmik z jego pracy dzisiaj akurat jest nie najgorzej ale bywa że piana nawet nie sięga do krawędzi czy to prawidłowa praca ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tuptus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Luty 2014 A ma co wypieniać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoti79 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2014 co do poziomu to powinno być na wyłonczonym troszkę ponad połową tam jest taka naklejka jak dobrze pamiętam a reszte regulujesz po włączeniu , a poza tym im więcej przy nim kręcisz tym dłużej się stabilizuje u mnie zanim zaczoł pienić to z 3 dni mineły ale niech się inni wypowiedzą bo ja z 2 wiosny temu go miałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek1080 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2014 u mnie już nie ma żadnej naklejki pompa jest zamieszczona ok 5-8 cm nad lustrem wody A ma co wypieniać? tzn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tuptus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2014 Jaka jest obsada brudząca wodę? Tak z ciekawości bo np mój też niewiele pieni ale mój akurat jest baaardzo przwymiarowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek1080 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2014 z tych co wiem bo ostatnio znalazłem bardzo dużą ilość ślimaków ok 1 mm. 2 błazenki 1 salarias fasciatus 1 pustelnik 2 tectus 1 turbo 1 nassarius Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2014 Przy takiej obsadzie to on za bardzo niema co wyrzucić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2014 Za wysokim poziom wody ustawiłes w odpieniaczu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek1080 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2014 a jaki powinien być mniej więcej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2014 Eksperymantuj,obniz ze 2cm,jak bedzie jeszcze za wysoko to obnizysz jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach