Mystik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Luty 2014 (edytowane) Cześć Zauważyłem w baniaku ostatnio mały ukwiał. Ma około 2cm średnicy. W tej chwili widzę, że jakby się zaczął rozmnażać. Możecie mi powiedzieć, co to za diabelstwo? Zwalczać czy zostawić? pozdrawiam Edytowane 23 Luty 2014 przez Mystik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antoś 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2014 Zerknij tu http://pl.reeflex.net/tiere/5293_Corynactis_caboverdensis.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mystik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2014 (edytowane) Patrzyłem na to. Ten też podobny, a to zupełnie jest coś innego ttp://pl.reeflex.net/tiere/5101_Corallimorphus_profundus.htm Ale jeżeli to ten Twój, to będzie parzył inne rzeczy w akwarium. Trzeba będzie go chyba eksmitować. Edytowane 24 Luty 2014 przez Mystik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erem88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2014 Według mnie to jest Majano szkodnik na równi z Aiprasią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mystik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2014 A na jakiej podstawie tak uważasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2014 I co to było ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tuptus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2014 Miałem takie ukwiałki w swoim akwa, nic mi nie parzyły a fajnie świeciły w aktynice. Niestety po zakupie brzydala zniknęły z aiptasiami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach