skoti79 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2014 Jestem a raczej byłem w posiadaniu testu salifery MG i jak się okazalo mimo ważności do maja bierzącego roku test przeklamuje a mianowicie pokazuje stałą wartośc 1100 więc zaczełem dozowanie MG i po jakimś tygodniu gdy dotarl nowy test postanowiłem zrobi z nowego i starego więc stary dalej 1100 a nowy górna granica czyli ok Więc jaka jest ważnośc takich testow i kto przykleja naklejki z datą skoro kiedys trafiłem na taki który byl kilka razy przeklejony inną datą . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2014 Według tego co napisałeś to gwarancja zależy od uczciwości sprzedającego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2014 Ciebie obowiązuje to co widzisz. Gdybyś miał jakikolwiek dowod zakupu testu to albo dzwonisz grzecznie do sprzedawcy o zwrot pieniedzy /lub wymiane albo jak to nic nie da to dzwonisz do nie wiem PIHu ze mają przeterminowany towar. Taniej takiemu sprzedawcy wyjdzie oddac ci kase lub wymienic na niefałszowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2014 A stary jak długo używałeś od otwarcia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach