mr_propcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2014 uuuu tutaj to sie dopiero zacznie bo nawet nie mam zielonego pojecia jakie tak naprawde sa ! Tyle co ja znam to miekkie I twarde I to bez rzaetow niestety wiem ze twarde to czarna magia a z miekkich to jak bedzie na to czas to bede napewno szukal pomocy w ich doborze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2014 Wiesz niewszystkie twarde są trudne acz w czasach gdy miękkie są dostępne naprawdę w bajecznych kolorach to i w dużym zbiorniku warto się o nie pokusić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mr_propcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2014 napewno na taka ilosc skaly jaka planuje to I korali bedzie sporo ale raczej tylko miekkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2014 Zawsze się tak mówi choć dla mnie miękkie korale mają wielki urok a z twardych LPS Acanthastrea np. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mr_propcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2014 zobaczymy ale to napewno daleka przyszlosc jak na razie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2014 Skałami chcesz za budować po samo lustro wody? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mr_propcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2014 raczej tak ale chyba tak z piec centymetrow zostawie ? bo myslalem tez zeby nie isc az tak wysoko a obsadzic jakimis koralami zeby sobie wysoko rosly no ale powinno na wszystko miejsca starczyc tak naprawde! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2014 Wiem i u mnie jedna skała wystaje 1cm i to juz jest błąd myślę , że 5-10cm od lustra będzie fajnie wyglądało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mr_propcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2014 uff to chociaz jedno mi sie udalo dobrze I samemu obmyslec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2014 (edytowane) A jakie Rybki Ci się podobają? Edytowane 1 Luty 2014 przez FoxRacing Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mr_propcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2014 I to nastepne pytanie na ktore odpowiedz jest troche glupia niestety tak najprosciej to poprostu kolorowe planuje jak najwiekszy skimmer(odpieniacz) tak zebym mogl ich trzymac jak najwiecej(oczywiscie z rozsadkiem a nie na wariata) to tez bedzie pytanie do was tak naprawde bo podobno nie karzde ze soba dobrze zyja a do tego co gorsza podobno co poniektore zjadaja korale wiec zdecydowanie odpadna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2014 Jasne. I polecam piekne skorupiaki ja mam 29 krewetek 3 kraby i tylko 3 rybki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mr_propcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2014 no napewno nie myslalem o czyms takim! Ale krewetek nie zabraknie I jakiegos kraba I kilku slimakow tez nie bo one podobno sa bardzo dobra ekipa do utrzymywania akwa w czysciutkim stanie ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2014 Ja mam wiele Nasariussow i to się naprawdę sprawdza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mr_propcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2014 no wlasnie tak slyszalem I tez taki plan mam Wiesz moze co poza skimerem, refugium I pompa powrotna powinno byc w sumpie mysle o niezbednych rzeczach a nie ze tam takie UV czy calcium cos tam ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2014 Napewno dolewka no i może pompy dozujące choć przy miękkich bym chyba opuścił przynajmniej na początku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mr_propcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2014 no to pytanie mi sie nasowa CO ZA DOLEWKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2014 Urządzenie które rekompensuje ubytek wody powstały na skutek parowania pobierając i uzupełniając jej brak wczesniej przygotowana wodą ro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach