brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Styczeń 2009 Witam, kilka fotek mojego zbiornika. W następnych postach opisze co , jak i gdzie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Styczeń 2009 Wyklada spoko ale nie wiem czy to tylko u mnie ale zdjecia sie nie powiekszaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Styczeń 2009 Fotki w strasznie małym formacie ,chyba ze tylko ja tak mam .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Styczeń 2009 o Lionfishc mnie ubiegłes:smile: heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Styczeń 2009 hm, sam nie wiem co jest powinny się otworzyć w normalnych rozmiarach, zaraz coś pokombinuje:) Jest lepiej:), ale nie wiem jak zrobić aby miniaturki otwierały sie "wpełni"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Styczeń 2009 teraz juz jest ok:smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Styczeń 2009 Bardzo fajne akwa:-) Pod jakim światłem zrobiłeś 1 fotkę? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Styczeń 2009 @MONTIPORA600 zdjęcia robione pod tym samym światełkiem, ale kombinowałem z ustawieniami aparatu i przysłoną. Oświetlenia akwa to 6x39W T5 Ati. Zaczynając od przedniej szyby : blue plus, specjal i tak na przemian. Dozuję ballinga, sól preiss, podmianki co 10 dni ok 10 %. Odpieniacz - słaby- ale jakos sobie radzi - beast 400p. Do tego stront raz w tygodniu i jod kropelka dziennie. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Luty 2009 Brzydzi co to za koral na trzecim zdjęciu? jak boa z piór? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Luty 2009 TMK to sacropython Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Luty 2009 też jestem ciekawa nazwy tego korala, wydaję mi się, że widziałam go u Merriq w poprzednim zbiorniku druga fotka a akwarium bardzo fajnie się prezentuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Luty 2009 Jeśli chodzi o zdjęcie gdzie jest rozgwiazda i chodzi o korala z długimi polipami, to chyba Was zaskocze - to jest sarco:). Taki mi sie fajny trafił z baaaardzo długimi polipami: Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Luty 2009 ha! mnie bardziej interesuje koral z piątej fotki, z nemonem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Luty 2009 Jest to cladiella. Ładne długie polipy, ulubieniec moich błazenków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Luty 2009 przepięknie wygląda! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
troterek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Luty 2009 jak dla mnie fajne tylko czekać aż się wszystko rozrośnie (i przesiadka do większego:)) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Luty 2009 Dzięki za miłe słowa, w tym roku planuję większe 450 literków, ale...........zobaczymy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2009 Nowy nabytek - drugi dzień u mnie i już po pierwszym "lekkim" karmieniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach