brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2009 Po wieczornym karmieniu:) teraz pozostaje przyzwyczaic do jedzenia w ciągu dnia. Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Merriq 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2009 O prosze :)Jak ja lubie patrzeć na szczęśliwe słoneczka Można prosić o zdjęcie całości tubki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2009 Proszę bardzo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Luty 2009 Tuba we mgle Grzegorz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtaler 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Luty 2009 bardzo ladne akwarium, podoba mi sie ten koral z dlugimi piorami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad B 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Luty 2009 Fajne fotki , fajne korale też sobie sprawie jedna tybke może dwie jak będę miał gdzie je w baniaku wmontować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2009 No i nadchodzi czas zmian. Będzie większe - raczej już jest ale jeszcze nie zalane (brak czasu). Akwa o wymiarach 150x55x55. Oświetlenie będzie DIY 6x80 lub 8x80 T5. Odpieniacz m-ki THC Skiba:D. Obieg OR 3500. Co do cyrkulacji to się zastanawiam. Czy 2x tunze 6060 wystarczy?? Obsada będzie SPS i LPS. Kilka fotek: pozdro czekam na opinie, sugestie, pomysły:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2009 Zapowiada sie ciekawie :sad: Powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2009 Pomóżcie czy te dwie Tunze 6060 wystarczą?? czy lepiej szukac mocniejszych?? Pytam bo znajomy ma dwie na sprzedaż i nie wiem czy aby za małe nie będa:) pozdro Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2009 Mam u siebie tunze 6045 i przy metrowej długości akwarium ledwo dobijają z jednej strony na drugą , mam tez 6100 i przy ustawieniu na singlekontrolerze na połowie mocy też szalu niema . W dużej mierze zależy też to od ustawienia skały . Co do obsady to pod lps-y napewno wystarczy co do sps-ów to przecież tez nie bedą rosły wszędzie i jeśli by je rozsądnie poustawiał powinno starczyć ale powinien się wypowiedzieć ktoś kto ma te pompy. Jeżeli cena jest atrakcyjna to zawsze można je sprzedać po kosztach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2009 Dwie 6060 moze byc mało , zwłaszacza jak korale sie rozrosną. lepiej odrazu kupic mocniejsze i je ograniczyc niz za jakiś czas zamieniac lub dokupywac kolejne dwie. Idealnym rozwiązaniem byłyby 2x 6105 , ale wyjdzie drozej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad B 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2009 Na bank będzie za mało i to o połowę co najmniej . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Kwiecień 2009 To tego sumpa dalo sie az tak wyczyscic ? Zapowiada sie ciekawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Czerwiec 2009 I po przenosinach . Było ciężko, ale warto. Akwa jeszcze nie ma korony, więc oświetlenie nie jest zbyt estetyczne , ale to kwestia kilku dni. Zdjęcia poglądowe po jednym dniu od zalania. Woda jeszcze nie jest krystaliczna, ale coś widać. Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2009 Brawo po prostu bardzo ładnie nic dodać nic ując ,tak trzymaj pozdrawiam Jacek:good::good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2009 prezentuje sie dobrze ale jak dla mnie to zaduzo skaly pozdrawiam Foolszklo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2009 za***iście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Lipiec 2009 Witam, mała aktualizacja po wsypaniu piaseczku. jeszcze tylko korona i.... :dance3: Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach