mlody 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Styczeń 2014 Witam, Jak w temacie zamontowałem dziś w moim baniaczku odpieniacz BLAU Nano-skim. Działa, pieni, hałasuje (znaczy, że działa) i to mnie cieszy. Odpieniacz zamontowany w ostatniej komorze (akwarium Aqua Nova marine m500) w której jest pompa obiegowa. Niestety w akwarium pojawiły mi się pęcherzyki powietrza. Wydaje się, że wszystko dobrze zamontowane -instrukcji nie posiadam, jeżeli ktoś ma to chętnie podejrzę. Proszę o pomoc jak te pęcherzyki powstrzymać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alghar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Styczeń 2014 Z czasem powinny zniknać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thorgal 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2014 Z mojego Hydora slimskin nano 135.35 tez wywalało bąbelki i to ponad dwa tygodnie.Potem się uspokoił ale czasami miał dzień że znów cos tam wyrzucał.Wczoraj podłączyłem zewnętrznego Delteca MCE600 powiedzmy jakieś 12h trochę wywalał a potem już był git:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlody 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2014 Dzięki za info. Poczekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach