troterek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń 2009 Witam Mam pytanie czemu na formum jest 522 użytkowników o jak daję listę to widzę ich zaledwie kilkunastu?? (może tylko ja tak mam ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń 2009 po okreslonej licznie postow ( okolo 30) wchodzi sie na liste uzytkownikow pewnie chodzi tu o liste czynnych uzytkownikow a nie tylko wiszacych lub rejestrujachych sie ot tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
troterek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń 2009 dzieki za info i pozdrawiam;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
easyrider 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2009 Witam wszystkich forumowiczów ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2009 Czesc!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Styczeń 2009 Dobry no to moze liste aktywnych by zmalowac: 1. ZHO Bory Tucholskie www.akwa.aip.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2009 Cześć A po co taka lista ma powstać przecież widać po ilości postów, kto jest aktywny a kto nie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2009 W sumie to masz racje Jak sie ktoren odzywa to mu licznik sie zwieksza i widac czy bardziej czy mniej byl uzyszkodnik aktywny. Jednakowoz lista ktora zaproponowalem tez o kant okraglego stolu jest bo co komu po liscie ktora nawet aktualizowana przyrostowo i tak po 1/2 roku bedzie nieaktualna :smile: Uzytkownicy sami zglosuja swoja obecnoscia lub nie :good: A propos ciezko sie przyzwyczaic do tego interface-u z drugiej zas strony mozna odpowiadac na konkretnego [posta w watku czego inne fora nie daja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Luty 2009 Widać tendencję rosnącą,codziennie przybywa jakiś nowy użytkownik:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach