Pablo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2006 Tak ni z gruchy ni z pietruchy Nie miało co robić i się rozwaliło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2006 To ta Percula? Przykro mi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2006 nie zazdroszcze kur... co za pech :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2006 Percula nie Poszło 130 l. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kevlar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2006 Jeśli tylko tak z siebie to niefart straszny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2006 wydaje mi się, że nagrzało się za bardzo od HQI które obniżyłem ale jakoś średnio mi się chce w to wierzyć :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2006 cała zwierzyna przyżyła więc poza startą szkła jest OK No i juz mam odpalone 175 l. Sprawa trafia do Archiwum X Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach