sledzik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Grudzień 2013 Pytanie do expertow:) musze wkleic przegrody w sumpie. Mam pod reka silikon firmy soudal sklarski bezbarwny.Czy ten silikon sie nada? dzieki za odpowiedzi:) mam taki http://www.soudal.pl/uszczelniacze-diy/silikony-menu/item/363-silikon-szklarski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikwroc 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Grudzień 2013 Ja używałem takiego : Silirub AQ też Soudala, ale ten jest strasznie mocny producent pisze że wytrzyma napór wody ok 1000l. Najważniejsze żeby był przeznaczony do akwarystyki !! Bo reszta może być toksyczna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sledzik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Grudzień 2013 czyli ten moj nie za bardzo do wklejenia przegrody? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikwroc 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Grudzień 2013 Raczej bym nie ryzykował, bo mogą przenikać toksyczne związki do wody. Kup ten co Ci pisałem, sprawdzony jeden z lepszych akwarystycznych. Wielu szklarzy którzy kleją akwaria go używa. On kosztuje ok 25 zł za 600ml. Także wydatek niewielki a i pewność gwarantowana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juras76 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Grudzień 2013 (edytowane) możesz uzyc den braven aqua,soudal akwa lub tytana do akwarii koszt około 18-19zl w obi lub praktikerze.Pojemnosc 300 ml Edytowane 10 Grudzień 2013 przez juras76 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach